| Selamat Tahun Baru 1435H & 2014M Semoga Hari Yang Mendatang Ini Akan Mendekatkan Kita Kepada Tuhan Sekelian Alam ..

Sunday, June 19, 2011

Produk Snoww

Photobucket

kawan aku habaq ni syampoo rambut , tapi bila aku tengok kat label dia tulis tu banyak sangat kegunaannya biaq betui , so aku pun try aa beli kat satu , tokey syampoo ni ada kilang memproses di kokdiang , dia cuma supply produk dia ni di saloon2 kecantikan rawatan tradisional di penang , kl, johor & sabah . Takda juai di kedai2 katanya ..



Shampoo Rambut Herba Pelbagai-Guna Snoww
  • Mencegah Uban
  • Menghitamkan Rambut
  • Menggalakkan Pertumbuhan Rambut
  • Melancarkan Perjalanan Oksigen Dalam Saraf & Otak
  • Menenangkan Fikiran
  • Masalah Kulit Kepala
  • Melembutkan Saraf
  • Resdung
  • Kutu Rambut
  • Migrain
  • Buang Panas
  • Batuk Berpanjangan
  • Hilangkan Mengantuk
  • Masalah Kulit Muka
  • Gatal-gatal Kulit .
  • Bengkak Sendi
  • Gigitan Serangga
  • Tonsil
  • Jerawat
  • Antiseptik
  • Keputihan
  • Cucian Wanita 
  • Bisa Diabetes
  • Leukimia AML / CML
  • Anemia
  • Barah Payudara
  • Anti-Denggi
  • Hepatitis A,B dan C
  • Mencantikan Bulu Haiwan Peliharaan ( Burung & Kucing )
 Dari ramuan akar kayu terpilih formulasi orang kampung . Telah terbukti keberkesanannya .

Harga :
Kandungan 120ml
Semenanjung Malaysia RM 13.00
Sabah / Serawak RM 17.00
** Tidak Termasuk Kos Penghantaran / Pos .

4 comments:

MaMa AiNi said...

salam...ringgo ke yg sale product ni?..bagus juga utk suka2 tambah pendapatan kan..gud luck !!

Ringgo said...

tak aa mama A , produk member yg jual , saya try guna .. ok gak .. tolong promot utk dia ja ..
dia byk hantar ke saloon2 kecantikan di kl katanya.. sapot kenkawan ..

Khairil said...

kena la minta komisen sikit dari member tu..hahaha

Ringgo said...

tolong ja bro .. bkan wat pa pon .. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...